K+F+I blog

K+F+I blog

DRHAZI holisztikus bőrkezelés legújabb fejlesztései

2023. január 31. - KomMédia

nkfi_alapbol_megvalosulo_projekt.jpgA Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „KKV START INNOVÁCIÓ” című pályázati felhívásán a Hightech Natural Zrt. sikeresen pályázott és valósította meg projektjét, melynek során gyártástechnológiai innováció történt a hightech természetes bőrmegújítás fejlesztésére, a hightech natúr kozmetikumok versenyképességének növelésére.

drhazi.pngDr. Házi Edina gyógyszerész, hatóanyag kozmetikum kutató-fejlesztő az elmúlt években sok száz embernek nyújtott segítséget az általa fejlesztett készítményekkel az arcon és fejbőrön lévő Demodex atka fertőzés hatékony kezelésével. Ez érinti az aknés bőrbetegségben, a kötőszöveti degeneráció miatti rosaceás betegeket, és azokat a pácienseket is, akiknek kitágult erezettség van diabétesz vagy magas vérnyomás miatt az arcukon. A hosszú évek gyakorlati fejlesztését követően a kozmetikai kezeléssorok mára kiforrott és hatékony bőrmegújító kozmetikumok.

A projektben új, piacképes termékeket és szolgáltatásokat fejlesztettek ki, illetve a már meglévő üzletileg hasznosítható termékeik megnövelt gyártási kapacitásával versenyképességet növelő innovációt vezettek be. A célcsoport azon emberek, akiknek a helytelen bőrápolás miatti sérült arcbőrük nem tolerál semmilyen hatóanyagot, így a legtöbben bőrérzékenységgel, T zóna problémával vagy rosacea-val, mások aknéval küzdenek. Kutatásaik szerint ezen problémák hátterében egyértelműen a bőregyensúly eltolódása áll, aminek oka a bőr szerkezeti károsodása és a bőrfertőzés. A bőrmegújítás sikerét az adja, hogy a DRHAZI komplex módon kezeli ezeket a kórképeket, és így a bőrmegújítás újra kialakítja a bőregyensúlyt.

Kutatás-fejlesztésük kiterjedt arra is, hogy kidolgozzanak olyan módszereket, melyek kezelik a kiváltó belső szervi okokat, mert a bőrkezelés önmagában nem minden esetben elegendő a gyógyuláshoz. A hosszas terméktesztelés és kutatás eredményeképp 10-féle gyógyászati termék bizonyult a leghatékonyabbnak, melyekkel azt tapasztalták, hogy a bőrbetegek gyógyulásában a tudatos, és szükséglet alapján beállított belsőleges kezelés által nagymértékű gyorsulást láttak a bőrproblémák javulásában.

A 26 376 667 Ft összköltségvetésű projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „KKV START INNOVÁCIÓ” című, „2020-1.1.1-KKV START” számú pályázati kiírásán 15 826 000 Ft állami támogatást nyert el.

A bejegyzés trackback címe:

https://kfiportal.blog.hu/api/trackback/id/tr318038530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása